Wie zijn Wij

Karlijn Vrolijk is eigenaar van Smart Difference. Ze werkt intensief samen met een vaste groep trainers en coaches. Met haar jarenlange coach- en trainerservaring zorgt zij voor praktische en resultaatgerichte oplossingen om uw doelstellingen te realiseren.

Karlijn ontwikkelde het PPR-model en samen met haar partner Wim Vrolijk het IMPACT-beslismodel® waarmee vele deelnemers, managers, teams en coachees hun prestaties hebben verbeterd.

Het PPR-model staat voor 'Verschil in focus: positie/prestatie/relatie'. Dit model geeft onder andere een vertaalwoordenboek van voorspelbare mis-interpretaties tussen mensen met een andere focus. Deze training, die ook als korte lezing verzorgd wordt, is een ware hit. Deze training geeft, naast vele quick wins, duurzaam resultaat op vele fronten. De resultaten zijn vaak ver boven verwachting van de deelnemers en opdrachtgevers.

Het IMPACT-beslismodel®, is zeer effectief ten behoeve van invloed en beïnvloedbaarheid. Het beslismodel geeft inzicht in hoe mensen tot een besluit komen. De letters IMPACT staan voor datgene wat je kunt doen om de ander gemakkelijker mee te krijgen op een prettige manier en hoe anderen jou kunnen beïnvloeden. 

Achtergrond Karlijn

Karlijn is na haar HEAO Commerciële economie en HBO Personeel & Arbeid, jarenlang binnen P&O werkzaam geweest als P&O-manager en personeelsadviseur. Zij heeft zich vervolgens gespecialiseerd in haar passie: het trainen en coachen van mensen. Ze heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. In 2007 startte ze het bedrijf dat nu Smart Difference heet.

Karlijn is sinds 2009 internationaal gecertificeerd NLP-trainer en -coach (Neuro Linguïstisch Programmeren). Voor haar coaching hanteert zij diverse zeer effectieve technieken, waaronder: NLP, EFT, IEMT (dit is een doorontwikkeling van EMDR) en Methaphors of Movement. Dit zijn zeer effectieve technieken met snel en duurzaam resultaat. Haar NLP trainers opleiding volgde zij in Phoenix Arizona bij John Overdurf en Julie Silverthorn. Deze hebben beiden intensief samengewerkt met één van de grondleggers van NLP: Richard Bandler. 

Over Karlijn

Opdrachtgevers en deelnemers typeren Karlijn met woorden als: kwaliteit, to the point, praktisch, humor, resultaatgericht. Ze  speelt flexibel in op veranderende behoeften, creëert een veilige leeromgeving en kan respectvol confronteren. Kortom: Zij is een echte professional.

Het is duidelijk dat Karlijn doet waar ze blij van wordt. Haar enthousiasme en gedrevenheid prikkelen deelnemers om zelf nieuwsgierig te worden en te ervaren hoe zij zelf met meer plezier, beter kunnen presteren.

Haar motto: NLP is niet heilig. NLP is handig!
Haar uitgangspunt: Focus op dát kleine verschil in aanpak, dat leidt tot een groot verschil in resultaat!